Történetünk

A Pizza & Wurlitzer 2020. júniusában nyitott meg, abban a reményben, hogy vendégeinket nívós környezetben, vékony tésztás nápolyi jellegű pizzával tudjuk kiszolgálni. Ennek elsőszámú fontos kelléke egy fatüzeléses kemence, melyet Reggello-ból vásároltuk, ahol egy az 1890 körül alapított Valoriani családi manufaktúra található. A Valoriani nevet és termékeket minőségében és biztonságában nemzetközi szinten elismert tanúsítványok és nyilatkozatok támogatják, melyek közül az egyik legfontosabb az Associazione Verace Pizza Napoletana (Valódi Nápolyi Pizza Egyesület).

A fatüzeléses Valoriani kemencénkben minimum 400 fokon, legfeljebb 2 perc alatt készül el egy pizza, hosszúkelesztésű tésztából a legjobb minőségű olasz feltétekkel. A hosszú, általában egy napos kelesztésnek köszönhetően rendkívül ízletes, puha, középen vékony, de a széle, a rövid idejű sütésnek köszönhetően magasra felpuffadt, kívül roppanós, levegősen könnyű tészta keletkezik, amelyen jól láthatóak a fatűz lángjának köszönhető jelek.

Kínálatunkban a hagyományos pizzériáktól eltérő pizzák vannak, mert törekszünk az egyedi összeállítású, új, izgalmas kombinációk megismertetésére Vendégeinkkel.

Wurlitzer

Pizzériánk névadója a Császári és Királyi Udvari Hangszer-Gyár 1898-ban készített zenegépe, a Wurlitzer. A zongorahúrokkal felszerelt zenegép 10 különböző zeneszámmal van programozva, melyekben többek közt doboló, cintányért verő, triangulumot megcsendítő dallamok hallhatók. A zenegép teljes restauráláson esett át, működöképes állapotban van, de a korára való tekintettel csak időnként tudjuk szórakoztatni vele Vendégeinket.
Alapanyagok

Frissen, megbízható beszállítóktól

Megbízható beszállítók
Megbízható beszállítók
Az állandó, magas minőségű alapanyagok megbízható beszállítóinkon keresztül jutnak el hozzánk.
Friss hozzávalók
Friss hozzávalók
Áruátvételkor mindig ellenőrizzük a beérkező áruk frissességét, minőségét, ezzel is garantálva szakácsaink keze alól kikerülő ételek nívóját.
Évszakonként változó étlap
Évszakonként változó étlap
Mindig az adott évszaknak megfelelő, idény jellegű alapanyagokkal dolgozunk és ehhez alakítjuk étlapunkat. Étlapunkat a tavasz és az ősz beköszöntével aktualizáljuk.
Kreatív séf
Kreatív séf
Séfünk az aktuális trendeket és fogyasztói igényeket figyelembevéve alakítja a Wurlitzer-fogásokat. Időszakos ajánlatokkal és különlegességekkel is készül időről-időre.
Pizzák különféle lisztekből
Pizzák különféle lisztekből
Pizzaiolo séfünk az olasz 00-s lisztek felhasználásával hozza el Önöknek a legkiválóbb minőségű pizzákat nap, mint nap. Előrendelésre speciális lisztekből is lehetőség van választani: teljeskiörlésű, gluténmentes, carbon.
Frissítő italok
Frissítő italok
Kávékülönlegességekkel, friss gyümölcsökből készült limonádéval, frissen csapolt búza és lager típusú sörökkel várjuk Önöket éttermünkben.
Foglaljon asztalt

Kóstolja meg az ínycsiklandozó Wurlitzer ételeket

    error: Content is protected !!